Tende

Model tende Pergola

Pergola

Model tende Pergola je tip sklopive tende/pokretnog krova, koja se sastoji od aluminijumskih elemenata i obezbeđuje sigurnost i izdržljivost. Testirana je u ekstermnim vremenskim uslovima. Pored standardnog modela Pergole, u ponudi imamo i bioklimatsku pergola kao i model Smart roof.

Baštenska tenda Roma Quadra

Roma Quadra

Baštenska tenda Roma Quadra sastoji se od dve ravne tende pričvršćene na samonoseću metalnu konstrukciju. Metalna konstrukcija je po tehničkom rešenju montažno-demontažnog tipa, što je veoma bitno kod ugostiteljskih objekata (odnosi se na sve baštenske tende).

Barra Quadra model ravne tende

Barra Quadra

Barra Quadra je model ravne tende sa rukama koje se nalaze ispod platna i u sebi imaju oprugu, a izrađuju se na maksimalnu dužinu od 350 cm. Širina ovakve tende može biti velika (i do 16 m), jer se ruke ne nalaze sa strana.

Barra Quadra Hermettico model ravne tende

Barra Quadra Hermettico

Model ravne tende Barra Quadra Hermettico kod koje su u skupljenom položaju osim platna i ruke zaštićene u kaseti. Kod ovog modela je maksimalna dužina na koju može biti izrađena 600 cm, a izbačaj takođe može biti 350 cm.

Barra Quadra Maxi model ravne tende

Barra Quadra Maxi

Model ravne tende Barra Quadra Maxi izrađuje se od veoma obimnih profila i koristi se za potrebe velikih izbačaja. Izbačaji mogu biti od 400cm do 600cm, a maksimalna širina tende može biti I do 16m.

Barra Quadra Mini model ravne tende

Barra Quadra Mini

Model ravne tende Barra Quadra Mini predstavlja model tende sa rukama koje se nalaze ispod platna I u sebi imaju oprugu. Nosači ove tende su ujedno I nosači ruku. Izradjuje se u maksimalnoj širini tende 480cm sa maksimalnim izbačajem ruku 225cm.

Barra Quadra Cassonetto model ravne tende

Barra Quadra Cassonetto

Model ravne tende Barra Quadra Cassonetto predstavlja model tende sa okapnicom u kojoj se nalazi platno, a ispod platna se nalaze ruke koje pokreću tendu.

Standard model ravne tende

Standard

Model ravne tende Standard namenjen za terase tipa lođa sa plafonom i bočnim zidovima. Bočne ruke su aluminijumske, plastificirane u RAL 1013, sa kontra oprugom u sebi, tako da platno uvek drže zategnuto. Fabričke dimenzije ruku su: 100, 125 i 150 cm.

Eoly model ravne tende

Eoly

Model ravne tende Eoly pogodan za lođa terase ili terase koje nemaju bočne zidove, a imaju plafon. Aluminijumske ruke plastificirane u RAL 1013, dužine 50 cm, sa regulatorom položaja, su namenjene za montažu na betonsku ili metalnu ogradu terase.

Verticale model ravne tende

Verticale

Model ravne tende Verticale namenjen za vertikalno zatvaranje terasa i drugih otvora. Prema potrebama, kombinuje se sa različitim elementima: sa bočnim uzanim aluminijumskim vođicama, sa širokim metalnim vođicama ili sa bočnim sajlama.

Elit model tende

Elit

Model tende Elit je tip aluminijumske sklopive tende koja se koristi kod zasenčenja horizontalnih površina.

Classic polukružna tenda

Classic

Polukružna tenda Classic kod koje je visina jednaka dubini tj. izbačaju. Sastoji se od aluminijumske konstrukcije plastificirane u RAL 1013 (odnosi se na sve tende). Platno je po izboru: PVC ili akrilno (odnosi se na sve polukružne tende).

Cascade polukružna tenda

Cascade

Polukružna tenda Cascade kod koje su bočni profili skraćeni, tako da je visina manja od dubine tj. izbačaja. Namenjena je za montažu na manjim visinama, a sa potrebom veće dubine tj. izbačaja.

Sphere polukružna tenda

Sphere

Polukružna tenda Sphere lučnog oblika, namenjena za montažu na kružnim fasadama. Postoji mogućnost zidne ili plafonske montaže (odnosi se na sve polukružne i ravne tende).

Roma Classic baštenska tenda

Roma Classic

Baštenska tenda Roma Classic sastoji se od dve polukružne tende pričvršćene na samonoseću metalnu konstrukciju. Metalnu konstrukciju izrađujemo od cevi promera 100x100 mm, a boja metalne konstrukcije je po izboru (odnosi se na sve baštenske tende).

Attika Pesante model baštenske tende

Attika Pesante

Tenda Attika Pesante je model baštenske tende kod koje prilikom odmotavanja platno klizi preko aluminijumskih profila, prvo horizontalno, a zatim se spušta vertikalno do zemlje. Postoji i mogućnost izrade sistema dve tende sa nosećom metalnom konstrukcijom u sredini.

Fiksni tuneli

Fiksni tuneli

Fiksne tunele izrađujemo od aluminijumskih plastificiranih profila, u različitim dimenzijama i oblicima, sa ravnim, loptastim ili elipsoidnim završecima, a na nosećoj metalnoj konstrukciji. Ukoliko se izrađuje više spojenih tunela, onda je obavezan i sistem oluka za odvod kišnice.

Ellisse polukružna tenda

Ellisse

Polukružna tenda Ellisse blago lučnog oblika, kod koje je visina jednaka dubini tj. izbačaju. Podizanje je putem kanapa, a preko PVC lagera podjednako raspoređenih sa obe strane (odnosi se na sve polukružne tende).

Prolunga polukružna tenda

Prolunga

Polukružna tenda Prolunga koja ima kao dodatak tzv. "mrtvo polje", tako da je visina dosta manja od dubine tj. izbačaja, a pritom je potpuno sklopiva. Namenjena je za montažu na manjim visinama, a sa potrebom dosta veće dubine tj. izbačaja.

Ribalta model tende

Ribalta

Model tende Ribalta koji predstavlja kombinaciju modela Verticale i Standard, pogodan za lođa terase i slične otvore. Kružna osovina na koju se namotava platno je metalna, cinkovana. Ostali elementi konstrukcije su aluminijumski plastificirani u RAL 1013.

Motorizacija tendi

Motorizacija tendi

U našoj ponudi se nalaze elektromotori renomirane firme SOMFY. Uz elektromotor, na raspolaganju je mogućnost instalacije dodataka, poput daljinske komande i kao potpuno rešenje intalacija automatike za vetar i sunce, sa senzorima.

Katalozi platna

Katalozi platna

U našoj ponudi se nalaze platna proizvođača S.A.RECASENS iz Španije, čiji smo mi zastupnici. Ovde možete pogledati kataloge: akrilnog platna, PVC platna, SCREEN materijala, Decorline platna i Solrec platna.