Tenda Pergola

Tenda tip Pergola je tip sklopive tende/krova koja se sastoji od aluminijumskih elemenata i koja obezbeđuje sigurnost i izdržljivost, s obzirom da je testirana u ekstremnim vremenskim uslovima kao što su jaki vetrovi, kiša i letnje izlaganje suncu. Predstavlja trajnu zaštitu sa sertifikovanom otpornošću na sunce, kišu i vetar.

Pergola je idealna za pokrivanje većih površina. Svi aluminijumski elementi mogu biti plastificirani u boju po izboru iz naše ponude. Platno je PVC Block Out materijal, koji je, iz među ostalog, namenjen za zaštitu od loših vremenskih uslova. Elektromotorni pogon Somfy koji čini njen sastavni deo, integrisan je u osovini i potpuno nevidjiv.

Prateći elementi, u smislu noseće konstrukcije, mogu biti izrađeni od različitih materijala (metal, aluminijum, drvo), a sve u dogovoru sa arhitektom i prema odobrenom idejnom rešenju. Takođe je moguća izrada bočnih baldahina od lakih materijala ili vertikalnih screen mehanizama za zasenčenje.

Današnji trend u ugostiteljstvu je da se sve više posvećuje pažnja izgledu i funkcionalnosti baštenskog dela u okviru samog ugostiteljskog objekta. Tom trendu smo se i mi prilagodili, uvrstivši u proizvodnju tendu Pergola. Ispostavilo se da je to bio samo početak, koji nas je naveo da razvijemo čitav jedan outdoor koncept, od idejnog rešenja koje je uvek u skladu sa savremenim dizajnerskim trendovima, do realizacije po sistemu „ključ u ruke“.

Koncept jeste zasnovan na pokretnom krovu koji čini tenda Pergola, ali mu konačan oblik daju elementi poput drveta, stakla, aluminijuma u raznim kombinacijama, nivoima kvaliteta i cenama materijala.

Ukoliko želite jedinstven i moderan zimsko-letnji baštenski objekat, a dovoljno enterijerski topao da se gosti u njemu osećaju prijatno i rado mu se vraćaju, sa zadovoljstvom ćemo zajedničkim snagama realizovati Vašu želju.