Rolo zavese

Mehanizam 25mm

Mehanizam 25mm

Mehanizam 25mm se sastoji od MANJE kružne aluminijumske cevi na koju se namotava odabrano platno i manjeg donjeg završnog profila. Maksimalna nosivost ovog mehanizma je 1,50 kg.

Mehanizam 42mm

Mehanizam 42mm

Mehanizam 42mm se sastoji od VEĆE kružne aluminijumske cevi na koju se namotava odabrano platno i završnog pravougaonog profila. Maksimalna nosivost ovog mehanizma je 4,00 kg.

Mehanizam sa polu kasetom

Mehanizam sa polu kasetom

Mehanizam polu-kaseta se sastoji od aluminijumske kasete koja je polu zatvorenog oblika. U nju je smeštena veća kružna aluminijumska cevi na koju se namotava odabrano platno.

Dupli rolo mehanizam 25mm

Dupli rolo mehanizam 25mm

Mehanizam dupli rolo 25mm, takozvane dan/noć ili zebra zavese, sastoji se od MANJE kružne aluminijumske cevi na kojoj se namotava specijalan dupli materijal sa kojim se pomeranjem dobija efekat otvorenog ili zatvorenog materijala. Maksimalna nosivost ovog mehanizma je 1,50 kg.

Dupli rolo mehanizam 42mm

Dupli rolo mehanizam 42mm

Mehanizam dupli rolo 42mm, takozvane dan/noć ili zebra zavese, sastoji se od VEĆE kružne aluminijumske cevi na kojoj se namotava specijalan dupli materijal sa kojim se pomeranjem dobija efekat otvorenog ili zatvorenog materijala. Maksimalna nosivost ovog mehanizma je 4,00 kg.

Dupli rolo mehanizam u polukaseti

Dupli rolo mehanizam u polukaseti

Mehanizam dupli rolo u polukaseti se sastoji od aluminijumske kasete koja je polu zatvorenog oblika i u njoj se nalazi kružna aluminijumska cev na koju se namotava specijalan dupli materijal sa kojim se pomeranjem dobija efekat otvorenog ili zatvorenog materijala.

Mehanizam 33mm

Mehanizam 33mm

Mehanizam 33mm se sastoji od veće kružne aluminijumske cevi na koju se namotava odabrano platno i završnog eloksiranog aluminijumskog profila u obliku suze.

Mehanizam sa inox nosačima i sajlom

Mehanizam sa inox nosačima i sajlom

Mehanizam sa INOX nosačima se sastoji od veće kružne aluminijumske cevi na koju se namotava odabrano platno I na krajevima se nalaze visoko kvalitetni INOX nosači. Može biti sa sajlom na krajevima što omogućava fiksiranje, kao I bez sajle.

Mehanizam sa kasetom i vođicama

Mehanizam sa kasetom i vođicama

Mehanizam sa eloksiranom kasetom, sa ili bez vođica, sastoji se od aluminijumske kasete koja je od eloksiranog aluminijuma u kojoj se nalazi kružna cev na koju se namotava odabrano platno. U donjem delu se nalazi eloksirani doni profil u obliku suze.

Katalog platna za rolo zavese

Katalog platna za rolo zavese

Platna za rolo zavese se sastoje iz različitih kolekcija. Razlikuju se prema strukturi samih materijala unutar njih.

Motorizacija rolo zavesa

Motorizacija rolo zavesa

Pored prekidača i daljinskog upravljača nadimo i takozvane smart motore koji mogu da se koriste kroz apikacije na telefonima ili tabletima.

Galerija rolo zavesa