Katalog akrilnog platna

Akrilna platna kolekcije RECACRIL su visokokvalitetne tkanine izrađene od akrilnih vlakana u boji otpornih na bleđenje. Specijalno dizajnirana platna za proizvode za zaštitu od sunca. Koriste se za pokretne, fiksne tende I suncobrane.

Svi proizvodni procesi predenja i tkanja su optimizovani tako da se platnu obezbedi visoka otpornost na istezanje i skupljanje, a po završenom procesu tkanja nanosi se završni sloja premaza Infiniti Process.

Završni Infiniti Process premaz je finalni završetak koji nudi izuzetnu rezistenciju na vodu i prljavštinu, superiornu dimenzionu stabilnost i stvara izdržljivu tkaninu koja zadržava estetsku privlačnost u životu.

Akrilna platna kolekcije RECACRIL su vrlo jednostavna za rukovanje, omogućavaju lako sečenje, šivanje i izradu. Snažnija struktura tkanja i glatka površina platna RECACRIL olakšava štampanje. Ako se koristi sito štampa, zatvorena struktura prediva omogućava manju količinu mastila, što rezultira oštrijim i više definisanim otiscima.

Akrilna platna kolekcije RECACRIL prati rigoroznu kontrolu kvaliteta u toku proizvodnog procesa, ispunjavajući sve uslove za dobijanje odobrenja UNE-EN 13561: 2004 + A1: 2009 (zahtevi za performanse, uključujući sigurnost tendi).

Akrilna platna kolekcije RECACRIL su izuzetno efikasni za zaštitu od sunca, pošto filtriraju visok procenat ultraljubičastog zračenja. Nivo zaštite se razlikuje od jednog tipa materijala do drugog u zavisnosti od težine, debljine i boje. Platno sa većom težinom štite bolje, a tamna platna pružaju veću zaštitu od svetlijih.

Nude visok nivo UV zaštite, Ultraviolet Protection Factor (UPF) do +80 u skladu sa međunarodnim standardom UV Standard 801.

Akrilna platna su dizajnirana prvenstveno za zaštitu od sunca. Platna bi trebala da budu montirana sa minimalnim nagibom od 14 ° i tada platna kolekcije RECACRIL pružaju dobru zaštitu od sunca i kratkih kiša.

Garancija na akrilna RECARIL platna je 5 godina.

Težina platna je 305 gr/m2, širina rolne 120cm.

STIG - Katalog akrilnog platna

Preuzemite pdf – Katalog akrilnog platna